منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
ام جنة وفرحة
اميره رائعه
اميره رائعه
عدد المساهمات : 354
الاوسمه :
العمل/الترفيه : حاصلة علي بكالوريوس تمريض
13052011
بما اننا في الصيف لازم نستفيد من حرارته وبما اننا كمان في موسم الثوم وسعره مش غالي لازم نخزن شويةعلشان الاقتصاد المنزلي ازااااااااااااااااااااي هتقشري الكمية المطلوب تخزينها وتضغطي بالسكينة علي الفصوص الكبيرة تفتحيهاوترصيهم في صينية وترشي فوقهم حبة ملح خشن وتغطي الصينية بقماشة خفيفة لمجرد انها تمنع الاتربة وتسيبيه في الشمس من4الي 6 ايام لغاية ميتحجر تاخديه تطحنيه وتشيليه في بطرمان زجاج علشان يحافظ عالريحة والنكهة اما الاستخدام في اللحوم المشويةوالبيتزا والكفتة ويعض السلطات
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking
تعاليق
avatar
جميل يا ام جنه وطريقة سهله تسلم ايديك
بس بعد اذنك انا نقلت الموضوع للقسم المناسب
avatar
في 13.05.11 15:48ام جنة وفرحة
انا بشكرك لاتي مش عارفة اعمل ده ازاي ممكن تقوليلي
avatar
تسلمي بجد راااااااااااااااااااائع ووصفه تحفه ربنا يكرمك يارب وسهله اوي رونه خلاص نقلته ليكي يا قمر متشيليش هم هوه النقل بيبقي من خواص الاشراف يا قمر ربنا يكرمك يارب
تسلم ايديكى فعلا طريقه حلوه اوى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى