منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

منتدى وصفات كليوباترا

منتدى نسائي لكل ما يهم المراه العربيه عنايه بالبشره ,الشعر ,الجسم ,العروسه ,ديكور ,ازياء ,الحياه الزوجيه طبخ
 
الرئيسيةالرئيسية  المجلهالمجله  البوابةالبوابة  بحـثبحـث  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
 

 عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
10052011
مُساهمةعاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي


السلام عليكم يا اميرات

انا عندي عزومة وهما عاوزين طاجن سبيط وانا الي اعرفوا ان السبيط لازم يتبل قبل ما يتعمل وللاسف مش هلحق اتبلوا فياريت يا اميرات الي عندها طريقة طاجن السبيط في الفرن وعملته تقولي عليه لاني عملت سيرش بس مش مقتنعة بالي طلع فقلت اسأل احسن الاميرات الي عملته تقولي عملته ازاي وطلع مستوي وحلو والة بيشد لاني مش عاوزاه يشد

وشكرا يا احلي اميرا
رجاء الرد بسرررررررررررعة


كاتب الموضوع : monaalunaa
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي :: تعاليق

ايه يا اميرات محدش فيكم اسكندراني او من بحري يرد علي اختكم الغلبانة المزنوقة
رد: عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي
مُساهمة في 10.05.11 17:07 من طرف فاطمة الزهراء
انا عن نفسى يامنى بعمله بالبصل والطماطم
و هاتيه من الحجم الصغير بس مش الصغير قوى يعنى يكون متوسط
وبيستوي بسرعة يا فطوم والة لازم يتبل
رد: عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي
مُساهمة في 10.05.11 17:11 من طرف فاطمة الزهراء
قبل ماتسويه بربع او نص ساعه حسب وقتك ممكن تحطى عليه ملح وليمون وممكن توم لو عايزه
خل
 

عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 

صفحة 1 من اصل 4انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى وصفات كليوباترا  :: طبخات واكلات من كل بلاد العالم :: قسم الطبخ :: طبخات واطباق رئيسيه بكل اللغات-
انتقل الى:  
المواضيع والمشاركات المنشورة تعبر عن رأي كاتبها, ولا تتحمل إدارة المنتدى أي مسئولية تجاهها.