منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

10052011

مُساهمة 

default عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي




السلام عليكم يا اميرات

انا عندي عزومة وهما عاوزين طاجن سبيط وانا الي اعرفوا ان السبيط لازم يتبل قبل ما يتعمل وللاسف مش هلحق اتبلوا فياريت يا اميرات الي عندها طريقة طاجن السبيط في الفرن وعملته تقولي عليه لاني عملت سيرش بس مش مقتنعة بالي طلع فقلت اسأل احسن الاميرات الي عملته تقولي عملته ازاي وطلع مستوي وحلو والة بيشد لاني مش عاوزاه يشد

وشكرا يا احلي اميرا
رجاء الرد بسرررررررررررعة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

عاوزة طريقة طاجن السبيط ضروريييييييييييييي :: تعاليق

avatar

مُساهمة في 10.05.11 17:06 من طرف monaalunaa

ايه يا اميرات محدش فيكم اسكندراني او من بحري يرد علي اختكم الغلبانة المزنوقة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 10.05.11 17:07 من طرف فاطمة الزهراء

انا عن نفسى يامنى بعمله بالبصل والطماطم
و هاتيه من الحجم الصغير بس مش الصغير قوى يعنى يكون متوسط

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 10.05.11 17:08 من طرف monaalunaa

وبيستوي بسرعة يا فطوم والة لازم يتبل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 10.05.11 17:11 من طرف فاطمة الزهراء

قبل ماتسويه بربع او نص ساعه حسب وقتك ممكن تحطى عليه ملح وليمون وممكن توم لو عايزه
خل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى