منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى

تشيكن كرسبي بناءا على طلب العضوات

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

03052011

مُساهمة 

default تشيكن كرسبي بناءا على طلب العضوات




تشيكن كرسبي بناءا على طلب العضوات






المقادير


صدر فرخه
كورن فليكس مكسر أو شوفان
دقيق
بيضه
ملح وفلفل وتوابل
للتتبيل (زبادى ومسطردة و ملح وفلفل بصله مبشورة)



الطريقه


نقطع صدر الفرخه على هيئة صوابع بالطول




نتبلها بالزبادى والبصله والتوابل والمسطردةلمدة لاتقل عن ساعتين ويفضل من بالليل





وبعد كدة نضع عليها البيضه ونكون خالطين الشوفان او الكورن فليكس المكسر والدقيق والتوابل ونضع فيهم الفراخ

وانا عملت بخلطتين خلطه سبايسى دى صورتها




وخلطه تانيه بس عاديه دى صورتها



ونضعهم فى الفريزر شويه علشان الخلطه تتماسك فى الفراخ وبعدها على الزيت الساخن لمدة 5 دقايق
منقول

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تشيكن كرسبي بناءا على طلب العضوات :: تعاليق

avatar

مُساهمة في 04.05.11 2:37 من طرف sweetmannga

yamyy good one tslm edk

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 04.05.11 14:48 من طرف emy ghanem

تسلم ايدك تحفة جداااااااااااااااااااااااااااا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 04.05.11 15:48 من طرف لاموريه

شــكــرا جزيلا على الوصفه بس انتى بتقولى انه فى صور هى فين مش ظاهرة عندى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

avatar

مُساهمة في 04.05.11 16:40 من طرف فاطمة الزهراء

تسلم ايدك
وفعلا الصور مش ظاهره

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 3 1, 2, 3  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى