منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
avatar
monaalunaa
اميره فضيه
اميره  فضيه
رقم عضويتك : 18255
عدد المساهمات : 3881
الاوسمه :
19032011
بسكويت الينسون على الطريقة الايطالية

المقادير:
* 2 بيضة * كوب سكر * ملعقة لبن * بياض بيضة * 3 كوب دقيق * 1/ 2 كوب زبدة * ملعقة صغيرة ينسون * 1/ 2 ملعقة صغيرة ملح * 2 ملعقة صغيرة بيكينج بودر

الطريقة:1- امزجي الزبدة مع السكر جيدا لحد ما تعمل زي الكريمة.
2- بعد كده ضيفي عليهم البيضتين وبياض البيضة والينسون وقلّبيهم كويس.
3- في وعاء تاني اخلطي بره الدقيق والملح والبيكينج بودر، وصبّيهم تدريجيا على خليط السكر والزبدة وامزجيهم كويس.
4- حضّري قالب وادهني بشوية زيت، وصبّي فيه الخليط بحيث يكون بسمك 2/1 سم.
5- اخلطي ملعقة اللبن مع صفار البيضة وادهني بيهم سطح الخليط، ودخّليه الفرن على درجة حرارة عالية لمدة 20 دقيقة.
6- طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شويه، وبعدين قطّعيه شرائح صغيرة.
7- رصّي شرائح البسكويت في القالب ودخّليه الفرن تاني وسيبيه شويه على كل جانب لمدة 5 دقائق، لغاية ما ياخد اللون الذهبي، وسيبيه يبرد وقدّميه.. وبالهنا والشفا.
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
جميل اوى اوى تسلم ايديكى يا قمر
avatar
ربنا يخليكي يا كوكا لو جربتيه قوليلي لاني لسة مجربتوش بس طريقتو عجبتني
جميل اقوي انا لازم اجربه ...... تسلمي يا قمر
avatar
الله يسلمك يا قمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى