منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 23 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 23 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1001 بتاريخ 24.03.13 0:13

سندويشات مقلية وعشاء خفيف...بالصور

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

04032011

مُساهمة 

default سندويشات مقلية وعشاء خفيف...بالصور




المقادير


-2كوب دقيق
-بيضه
-2 ملعقة طعام حليب بودرة
-ربع ملعقة بيكنج باودر
-ملعقة شاى خميرة فوريه
-ربع ملعقة شاى ملح

-من نصف الى ثلاثة ارباع كوب ماء(حسب نوعية الدقيق) بحيث تكون عجينه رطبه نوعا ما






تعجن جيدا وتلملم او تجمع بقليل من الزيت وتترك لترفخ او تختمر فى صحن مدهون بالزيت لمدة ساعه ونصف







هذه العجينه بعد ان رفخت او اختمرت



شكليها اصابع صغيرة واتركيها ترتاح لمدة ربع ساعه فقط



هذه الصورة بعد ان ارتاحت السندويشات



أقليها فى زيت نباتى واتركيها فى مصفاة قليلا ، ثم ضعيها على مناديل المطبخ (حتى تتخلص من الزيت الزائد )



جهزى الحشوة التى تحبين ،،أنا هنا استخدمت التونه ووضعت معها طماطم مقطع صغيرااا وكذلك خيار وأضفت عليها عصير نصف ليمونه ،،ممكن إضافة الشطه



هذه بعد ان حشيتها ،،صورة قريبه ، انتبهى السندويشات قوامها اسفنجى



الفركسيه (السندويتشات المقليه في الزيت ) له شعبيه واسعه عند الأطفال

بالهناء والشفاء

مع التحيه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُشاطرة هذه المقالة على: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

سندويشات مقلية وعشاء خفيف...بالصور :: تعاليق

مُساهمة في 04.03.11 18:09 من طرف فتاة الاحزان

واااااااو بجد روعة وسهلة اوى انا هجربها

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 04.03.11 18:35 من طرف roza aw

tslam edekyyy ya gamelaa

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

مُساهمة في 04.03.11 18:50 من طرف Mai Hasan

فعلا فكره جديده و لذيذه بس بعد ما بينزل الزيت اللى فيها مش بتبقى تقيله شويه لأنها برضه هايفضل فيها زيت مش هايروح اللى بينزل الزياده بس و اكيد هاتبقى غير الفينو العادى, مجربتيش تخبزيه فى الفرن بدل القلى؟؟؟بس بجد تسلم ايديكى شكلهم حلو اوى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 4 1, 2, 3, 4  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى