شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
03032011
منقوووووووول


باذنجان مقطع شرائح
بالعرض

نص كيلو لحم مفروم
شرائح طماطم
جبنة
مازوريلا

2 بصلة مفرومة
2 فص ثوم
4حبات طماطم
مفرومة

2 ملعقة صلصة
ماجي
حبة فلفل رومي مقطع احمر
واخضر

2 ملعقة كزبرة طازجة وشبت وكلهم
مفرومين

بهارات(ورق زعتر -كزبرة ناشفة-كركم -2
ملعقة سكر-ملح)

الصوص (3ملاعق جبن كاسات+علبة قشطة+نص كوب
ماء)اخلطيهم بخلاط الكاس

الباشاميل (5ملاعق طحين+نص كوب صغير من الزيت
ويقلبوا على النار الى ان يصير لونهم ذهبي +ثم نضيف لتر حليب بالتدريج ولمن يبدا
بالغليان نضيف بيضة وملح وبهارات ونحرك بسرعة صاروخية وقفلي النار بعدا)



1-قطعي الباذنجان بالعرض
واقليه


2- قلبي البصل حتى يصفر ثم اضيفي اللحمة والملح
وقلبيهم


3- ثم اضيفي الفلفل الرومي

4- اضيفي الشبت والكزبرة المفرومة

5- اضيفي الطماطم والماجي والصلصة والسكر واتركيها
تتسبك


6- الحين افرشي الصينية بنصف كمية الباذنجان المقلي

7-اضيفي اللحم

8- اضيفي الصوص

9-اضيفي ماتبقى من الباذنجان

10- اضيفي شرائح الطماطم

11- الان اضيفي الباشاميل

12- دخليها الفرن وثم حمريها من فوق

13 - النهاية


مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 03.03.11 20:20كليوباترا
انا هموت بجد انا جوعت منظرها فزيع تسلم ايديكي
حاوة اويييييييي هجربها ان شاء الله
avatar
يسلم مروركم
واو ياجامد يا جامد تسلم ايدك بجد شكلها يفتح النفس
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى