منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
02032011



- كيلو لبن
- سكر حسب
الرغبة
- كيس فانيليا
- فنجان أرز مصري صغير
- 5 ملاعق كبيرة قشطة
بلدي
- ملعقتين نشا
- مكسرات





نغسل الأرز جيداً ثم نضعه على
النار مع نصف كوب ماء .






بعد أن يتشرب الأرز مقدار الماء نضيف اللبن مع الاستمرار فى
التقليب .







ثم نضع النشا فى قليل من الماء
ونضيفها للبن والأرز ، ونستمر فى التقليب بين وقت لأخر ، ثم نضيف السكر والقشطة
والفانيليا .









ونضع الأرز في الأطباق المناسبة ونضيف المكسرات ونتركه في
الثلاجة لمدة 2 ساعتين ويقدم بارداً .








مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
تسلم ايديكى يا رورو جوعتينى
avatar
يامدلعاني يارور يا جميلة
ياشيخة بلا دايت بلا وجع قلب
خلينا فى القشطة اللي حتوديني فى داهية
هههههههههههههههههههههه
والله تسلم ايديكِ
بس مقدار الارز اد ايه ويكفي كام شخص ؟؟؟
هوا في حاجة كمان بس انا نسيت والله
موضوع القشطة ده لحس دماغي
هههههههههههههههههه
تسلم ايدك يا رورووووووووووو
@كليوباترا كتب:تسلم ايديكى يا رورو جوعتينى

يسلموو مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى