استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
02032011


- 3أكواب أرز مصرى
-
كيلو لحم أحمر مقطع
- 3 بصلة متوسطة
- ملح وفلفل أسود
- بهارات



للحشو



- قطعة دهن حيواني
- بصلة
صغيرة






نغسل الأرز ننقعه في الماء ثم
نصفيه جيداً ونضعه في قطعة قماش كى نجففه جيداً
- نفرم اللحم فى الكبة فرم جيد
، ثم نفرم البصل ونضعه على اللحم والأرز ونطحنهم جيداً ونضع الفلفل والملح
والبهارات .



















- نجهز الحشو بفرم البصلة مع الدهن الحيواني ونضعهم على
النار ونقلبهم مع ملح وفلفل إلى أن يصفر لونهم ، ونحشي بها الكبيبة
.

















- بعد حشو كل الكمية نضع ماء فيه ملح وبصلة وحبهان على النار ونتركه يغلى
ونضع فيه الكبيبة ونتركها إلى أن تستوي ، ثم نخرجها من الوعاء ونضعها فى صلصة طماطم
وننشلها ونتركها ربع ساعة تجف قبل التحمير .

















- تحمر الكبيبة في السمن أو الزيت وتقدم ساخنة .







عدل سابقا من قبل روان في 02.03.11 20:43 عدل 1 مرات
مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
يا سيدي جوعتينى يا رورو تسلني يا رب
جوعتيييييييييييييييييينى يا رورووو تسلم ايدك ياقمر احلى حاجة الطريقة بالصور
بس فى كبيبة شمى باتحشى لحمة مفرومة و بقلى فى الزيت و تاكل من غير صلصة و حلوة اوى ;)
avatar
انا جوعت زيك يا ايمى تسلم ايديكى يا قمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى