منتدى وصفات كليوباترا
بسم الله الرحمن الرحيم
عزيزتى الزائرة يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضوه معنا
أو التسجيل لو لم تكونى عضوه و ترغبى الانضمام لأسرة منتدى وصفات كليوباترا


سنتشرف بتسجيلك
شكراً
أدارة المنتدى
شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
روان
مشرفه عامه
مشرفه عامه
رقم عضويتك : 2672
عدد المساهمات : 11113
الاوسمه :
العمل/الترفيه : طالبه جامعيه
02032011


2 كيلو فراولة منظفة
كيلو
ونصف سكر
عصير حبتين ليمون

ضعي الفراولة في إناء على النار
وعليها السكر والليمون واتركيها لتغلي










وتخلصي من الرغوة الناتجة من الغليان كلما تكونت على الوجه
.






استمري في التحريك وقللي النار عليها حتى تستوي جيداً وتصبح
سهلة الهرس .






والآن يمكنكِ هرسها أو تقديمها وبها قطع من الفراولة
الصغيرة حسب رغبتك .






وتترك لتبرد وتوضع في برطمانات في الثلاجة .



مُشاطرة هذه المقالة على:Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

تعاليق

avatar
في 02.03.11 13:58كليوباترا
تسلم ايديكى يا رورور ربنا يكرمك يا رب بحبها جدا
تسلم ايدك يا سكر
avatar
حلوة اوي ياروان
تسلم ايديك انا على طوووول بعملها فى البيت
بس انا بفكر اقلل السكر شوية
عشان تبقي مربي داااااااااااااايت

ويارب تجيب نتيجة
ههههههههههههههههههههه
في 02.03.11 16:45silverflower
e]]تسلم ايديكى .. بس السكر كتير اوى كدا هتبقى مسكرة جامد .. ولو مكن اعرف بتقعد اد ايه على النار ؟ وايه علامات انها استوت او خلصت وشكرا ياجميلة[/b]
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى